NY INTERNETSIDE

Vi arbejder på at få flyttet alle de mange hunde og deres historier...

HUNDE TIL ADOPTION

Se de dejlige hunde her

SPØRGSMÅL?

Kontakt os direkte eller find os på Facebook.

Henvisninger

En forening der aktivt går ind for kampen om dyrs rettigheder.

En tysk forening der lissom Gadehunde formidler hjælp og adoptioner af herreløse og nødstedte hunde fra Spanien.

Danish Friends of Animals. En forening, der fører an når det gælder dyrlægehjælp til nødstedte dyr. DFA sørger også for at formidle dyr videre, hvis de mangler hjem.

Som vi alle vist nok kender. En pålidelig og ansvarsfuld forening der varetager dyrenes rettigheder og velfærd.

En forening der forsøger at gøre sit til at hjælpe dyr i nød og i samarbejde med dyrlæger lave ABC programmer rundt om i verden hvor det er nødvendigt. ( ABC = Animal Birth Control )

En rigtig god hjemmeside med oplysning og tiltag inden for dyrevelfærd. Hjemmesiden administreres af Dyrevelfærdsordfører Christian H. Hansen.

Et godt sted for dyrefans - her kan man finde dejlige kæledyr og hvis man skal til den sørgelige beslutning om at skaffe sig af med sit kæledyr, så er Dyrenettet også stedet, hvor man kan finde en ny go' familie til hunden, katten. kaninen, hesten og mange andre dyr.

En forening der gør et godt stykke arbejde for at redde hjemløse dyr fra mishandling og død.

Et sted hvor du kan indhente hjælp til dig og din hund, når det gælder adfærdsvanskligheder og træning. Du kan henvende dig til dem per email og få et gratis råd.

Et sted - ligesom os - der giver muligehden for at hjælpe og adoptere hunde fra de usle levevilkår deres land byder dem. Hos Græske Hunde kan du også fjernadoptere en hund. En rigtig god side vi klart vil anbefale!

Humanitærforeningen ET BEDRE LIV er en humanitær forening der bygger på et grundlag, der skal tilgodese Polske og Russiske fattige børn hovedsagligt fra Polske og Russiske børnehjem.

Fælles for alle brugerne på Hundegalleri.dk er den store passion for hunde. Som bruger er der et væld af muligheder på sitet, og man kan bl.a. oprette købs- og salgsannoncer inde på markedet, hvis man er interesseret i at købe eller sælge en hund. På markedspladsen er det desuden muligt at købe hundelegetøj og andet udstyr. Derudover er der mulighed for at stille alverdens hunderelaterede spørgsmål inde på forummet, hvor de mange kyndige brugere ofte vil være behjælpelige indenfor kort tid. Der er forskellige forumkategorier, så uanset om det drejer sig om træning, avl, hundetræf eller bare noget helt generelt, så kan du få svar på dine spørgsmål der. Sidst men ikke mindst kan du naturligvis tage et kig på de mange fine billeder af brugernes hunde - du kan finde alt fra grand danois til chihuahua. Og skulle du blive fristet til at uploade billeder af din egen flotte hund, er det naturligvis også muligt. Hvis du har oprettet et galleri med din egen hund og er blevet stemt ind, åbner det også op for den spændende feature ‘udfordringer’ - her kan du udfordre andre hunde på galleriet, og brugerne vælger så en vinder via stemmer. Når du først er oprettet, kan du også selv stemme på hunde i andres udfordringer.

En international dyrevelfærdsorgansation som gør et stort stykke arbejde for at oplyse verden om de grusomheder som dyr udsættes for hver eneste dag verden over. OIPA kæmper for dyrenes ve og vel og deres rettigheder, ved at protestere overfor de lande, hvor det står mest grælt til.

En organisation som arbejder hårdt og indædt på at oppe moralen og etikken om dyrs velfærd og rettigheder.

Et internat i Thailand som aldrig afviser en syg herreløs hund. Syge hunde for lægebehandling og der reddes rigtig mange hunde hver eneste dag. Der kommer en del frivillige derned som arbejder i perioder for at hjælpe de syge hunde. læs og se selv alle de rørende hundehistorier, de har oplevet igennem tiden.

Et godt fragtfirma der bl.a. hjælper Gadehunde