NY INTERNETSIDE

Vi arbejder på at få flyttet alle de mange hunde og deres historier...

HUNDE TIL ADOPTION

Se de dejlige hunde her

SPØRGSMÅL?

Kontakt os direkte eller find os på Facebook.

Blog

Lille Marcus

2. november 2016

Har lige besøgt Lille Marcus. Han bor gudskelov ikke på internatet mere, men ude hos en familie hvor der er store åbne områder.

Han er en pragtfuld hund som er utroligt kærlig over for både mennesker og andre hunde.
Godt nok er han aktiv, men også utrolig social og omgængelig. Han vil have meget nemt ved at lære almindelig lydighedstræning.

30. december 2013

Marcus er en dejlig hund, som vi hentede hos et andet internat, lige inden han skulle aflives. Derfor kender vi intet til hans fortid.
Han har meget energi og går gerne ture og leger gerne med mennesker. Han elsker at være ude i naturen. Hans ører og næse er på en eller anden måde blevet beskadiget i hans barndom. Han havde rigtig mange orme i tarmen. Vi behandler ham intensivt.

Han bor sammen med 3 andre hunde og dem accepterer han - men reagerer stærkt på fremmede hanhunde. Tæver accepterer han 100%.
Han er fuldstændig fantastisk overfor mennesker. Han vil gerne hjem til nogle aktive mennesker, som vil gå lange ture med ham. Og han vil helst bo i hus med en have, hvor han kan løbe og lege.
Marcus har problemer med at møde andre hunde når han er i snor, han trækker og gør fordi han er bange for dem. Marcus elsker mennesker.

Vi håber han snart får sit helt eget hjem.

 

Beskrivelse

Køn:
Hanhund
Født:
2010
Højde:
---
Vægt:
17 kg
 
 

Billeder

lillemarcus_01

Picture 1 of 31