NY INTERNETSIDE

Vi arbejder på at få flyttet alle de mange hunde og deres historier...

HUNDE TIL ADOPTION

Se de dejlige hunde her

SPØRGSMÅL?

Kontakt os direkte eller find os på Facebook.

Du kan hjælpe

Hundene på gaderne og internaterne har hårdt brug for alt den hjælp de kan få.

Lige fra en enkel håndfuld foder til tæpper og medicin er nødvendigt for, at kunne redde de stakkels efterladte hunde.
På internaterne er der behov for foder og medicin - og det er ikke små mængder der bruges hver dag.På Internatet som Gadehunde.dk samarbejder med er der ca. 700 hunde - disse skal ha' mad hver dag, et sted at sove og helst også gerne vitamintilskud og medicin til de syge hunde. Men det er svært, at skaffe, og tit er maden bare en slags vælling med noget udefinerbart kød eller flæsk i. Hvalpene får det samme og det dækker ikke vitamin-eller proteinbehovet overhovedet. De kan ende med, at blive nogle tynde individer og få dårligt udviklede knogler. Det er utroligt synd for dem alle og vi er  her for, at hjælpe, men vi kan ikke hjælpe uden andres hjælp. Så derfor appellerer vi til alle Jer, der besøger os om, at støtte projekterne.

Der findes rigtig mange forskellige og gode måder, at hjælpe på - det kan være, at holde et loppemarked, holde arrangementer af forskellig art, f.eks. foredrag eller lignende, indsamle penge blandt venner og familie ( bare ikke offentligt, da dette kræver tilladelse fra Politiet ), indsamle brugte, såvel som ubrugte, hundeartikler, yde donationer og sponsorater.
Vi tager selvfølgelig imod med kyshånd, da vi glæder os over hver eneste lille som stor hjælp. Alt kan bruges.

Vi siger tusinde tak for støtten og vil gerne offentliggøre dit navn på vores hjemmeside, hvis du skulle ha' lyst. For dette skal du sende en e-mail til susanne@gadehunde.dk , hvor du fortæller os beløbet og dit navn. Efter få dage vil dit navn stå på en liste sammen med andre donorer.

På hundenes vegne: Tusind tak for støtten!