NY INTERNETSIDE

Vi arbejder på at få flyttet alle de mange hunde og deres historier...

HUNDE TIL ADOPTION

Se de dejlige hunde her

SPØRGSMÅL?

Kontakt os direkte eller find os på Facebook.

Blog

Turen til internatet – 08.04.2015

Så gik turen igen ned til internatet i Polen.

Bilen var spækket med gode sager til hundene, og turen derned gik rigtig fint.
Ewa og Tarek blev så glade for alle de fine donationer. Så tusind tak til alle som har gjort turen mulig. Vi har taget lidt billeder som vi gerne vil vise jer og dem kan i finde nederst på siden. Prøv også lige at se de dejlige nye hundehuse, som i har været med til at donere. Der var hundehuse helt tilbage fra 2006 som først nu er blevet udskiftet.
De så stadig brugbare ud. Så pengene er givet rigtig godt ud. Tusind tak.
Der er også stadig masser af dejlige hunde som trænger til et godt og kærligt hjem. Kunne godt have taget nogle flere med hjem.

Som mange sikkert ved gik hjemturen ikke så godt.
Tæt på den tyske grænse fra Polen brød bilen sammen, og gode råd var dyre. Da det var søndag var alt jo lukket, så vi måtte smøge ærmerne op og fik selv arrangeret en hjemtransport med møje og besvær 7 timer senere end planlagt.
Alle hundene kom sikkert hjem selv om nogle først ankom hos deres nye familie hen på natten.
Jeg vil gerne takke Susanne Poulsen for hendes fantastiske hjælp under transporten hjem, og Henrik som fragtede Anton Tulle og Emma det sidste stykke vej. TUSIND TUSIND TAK til jer begge.
Bilen er nu køreklar igen, og turen går igen til Polen i august måned, og forhåbentlig med mange skønne hunde med hjem til Danmark.

Mange kærlige hilsner
Pia

internatet_20150408_01

Picture 1 of 42