Adoptionsformular

Adoptionsformular

Skemaet herunder skal udfyldes i forbindelse med henvendelse angående adoption.

 

Vigtige oplysninger om polske internathunde

 

Det er vigtigt at man gør sig det klart, hvilken slags hund man får hjem. En hund fra et polsk internat har som regel en ukendt fortid, med ofte skrækkelige oplevelser som minder.

 

At adoptere en polsk internathund er for at hjælpe hunden væk fra et sørgeligt miljø, for at skænke den et godt og fredeligt liv med tryghed, aktivering og glæde.

 

Det er også vigtigt at man siger til sig selv, at hunden kommer ikke hjem til dig blot for at glæde familien og dig, men fordi man er indstillet på at redde en hund fra tidligere lidelser, at man viser den hensyn og omtanke og med tålmodighed giver den tid til at omstille sig de, for hunden, totalt anderledes omgivelser med tag over hovedet, tæt kontakt med mennesker, fremmed sprog og lugte og megen opmærk-somhed. Internathunden er enten en tidligere gadehunde, som måske blev smidt ud hjemmefra eller stak af – eller den er blevet anbragt på internatet af en tidligere ejer pga af den hyppige grund, at der ikke længere var tid til den eller fordi den tillod sig at vokse fra lille hvalp til voksen hund.

 

 

 

Man må forvente at hunden måske aldrig er blevet trænet eller opdraget og at der i de fleste tilfælde skal startes helt fra nul med indlæring af kommandoer og lystren på navn. Det er klogt at læse en bog eller to om træning af hunde før man går igang med en ”rå og ny” hund. De fleste hunde er heller ikke renlige, hvilket man med yderste tålmodighed og rolig mine hurtigt kan lære den. Men hunden, som er meget stresset de første par uger skal helst ikke trænes på, – renlighedstræning er ok og lystren på navn, men kommandoer osv. må man tage i takt med hundens tilvænning i de nye omgivelser og når den virker afstresset og tryg.

 

Det er vigtigt at du og familien kan indstille sig på alt dette - før du tænker på at adoptere en internathund.

 

Visse krav skal være opfyldt før vi lader en adoption gå igennem

 

Vi ser helst at adoptanten har erfaring med hunde fra tidligere og at hunden ikke må være alene i mere end 7-8 timer dagligt - en generel regel, men dette vurderes i de enkelte tilfælde, specielt mht. om der er andre hunde i huset som selskab eller andre ordninger som kan accepteres.

 

Vil du vide mere om, hvordan det er at adoptere en hund fra gadehunde.dk, så kan vi anbefale dig at læse vores pjece her.

 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
Ja
Nej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gadehunde.dk I pia@gadehunde.dk

Copyright © 2018  · All Rights Reserved