Login

Hunde til adoption

Mentos

MENTOS

Hanhund. Født: 2012.

Højde: 25-30 cm. Vægt:


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Mentos

29. august 2018


Mentos er en lille dreng på ca. 6 år. (2018) Han har nok lidt vel meget på sidebenene, men han træner flittigt med mange gåture og er blevet rigtig god til at gå i snor.

Mentos er meget social og kærlig , elsker alle mennesker han møder på sin vej, også børn. Desuden kan han godt lide at komme med ud at køre en tur i bil, hvor han kan holde øje med hvad der foregår. Mentos har en højde på mellem 25-30 cm. en længde på ca. 36 cm. (mellem hals og halerod) og et brystmål på ca. 42 cm.

Hvis du heller ikke mener at han skal blive i Polen vinteren over så skriv til pia@gadehunde.dk så han kan komme med transporten hjem i oktober.

Emil

Szogi

29. august 2018


Dette er lille smukke Szogi. Han er blind på begge øjne, og kan desværre ikke opereres for det. Men trods hans handicap er han en meget glad og nysgerrig dreng. Han er utroligt imødekommende over for alle, elsker fred og ro.

Det bedste han ved er at rende rundt i en have, hvor han kan snuse til alt. Lille Szogi er bror til Mentos. Hans alder er ca. 6 år (2018) hans længde er ca. 36 cm. (mellem hals og halerod) og hans brystmål er ca. 42 cm. Han må da absolut også kunne få et hjem i Danmark, så han ikke skal blive i Polen vinteren over.

Der er masser af plads til ham på transporten i oktober. Skriv gerne til pia@gadehunde.dk så han også kan komme hjem og opleve et godt hundeliv.

SZOGI

Hanhund. Født: 2012.

Højde: 25-30 cm. Vægt:


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Emil

Emil

16. august 2018


Dette er Emil. Han boede i lang tid på en rasteplads ca. 200 km. fra Warszawa. Han opsøgte lastbilschaufførerne for at få lidt mad og lidt omsorg.

Emil har et ”mindre” handicap. Hans højre forpote mangler det yderste led . Hvad der er sket ved vi ikke, men det kunne være en snare/saks der har forårsaget dette. Gudskelov påvirker det ham ikke. Han er hurtigt til bens.

En af Ewas venner bragte ham til en plejefamilie tæt ved Warszawa, og der bor han nu. Emil har en del at lære, men det går meget hurtigt fremad. Han bliver bedre og bedre til at gå tur i snor, og tilliden til mennesker kommer også lige så stille. Han har fundet ud af at ikke alle vil ham det ondt.

Emil er en dreng på ca. 2 år. (2018) Hans højde er 46 cm. længden er 50 cm og vægten er ca. 10 kg. Han trives fint med andre hunde både hanner og tæver. Dog vil vi ikke anbefale et hjem i byen , da han har brug for et hjem, hvor der både er lidt mere ro, men også en have, hvor han kan boltre sig. Det burde ikke være svært at finde det perfekte hjem til denne smukke dreng.

Skriv endelig til pia@gadehunde.dk så han også kan komme med den næste transport hjem.

EMIL

Hanhund. Født: 2016.

Højde: 46 cm. Vægt: 10 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Julka

Julka

1. august 2018


Dette er Julka. Julka er en af de mange med det typiske knækøre.

Hun blev som stor hvalp tilbage i 2015 adopteret af en familie i Polen. Men allerede på det tidspunkt havde hun mange dårlige oplevelser bag sig. Desværre forstod familien ikke at tackle disse traumer, så de lukkede hende bare på gaden igen. Dette resulterede i at hun blev påkørt af en bil.

Ewa blev kontaktet af nogle af hendes hjælpere og hun hentede hende omgående. Hun blev opereret for et brækket lårbenshoved. Dette er nu ca. 4 måneder siden og det går så fint med hende. Julka er i dag (2018) ca.3 år. Hun har brug for et alenehjem med masser af ro omsorg og tryghed. Hun har det meget svært ved uro og larm, så et hjem med mindre børn kan vi ikke anbefale. Hun er ca. 3 år, har en højde på ca. 40 cm. og hendes vægt ligger på ca. 8 kg. Julka har hele livet foran sig. Skal hun ikke have muligheden for at få et godt liv i Danmark!!

Skriv endelig til pia@gadehunde.dk så hun kan komme med den næste transport hjem til oktober.

JULKA

Hunhund. Født: 2015.

Højde: 40 cm. Vægt: 8 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Krecik

Krecik

31. maj 2018


Krecik er en smuk lille glad og aktiv dreng. Som mange andre hunde blev han også fundet på gaden. En af Ewas gode hundevenner har lært ham at få tillid til mennesker, og træner med ham hver dag. Krecik er ca. 1 år gammel vejer lige under 10 kg. og hans højde er ca. 35 cm. Han har brug for at lære alt fra bunden lige som en hvalp. Skal han ikke have et godt og langt liv hos en god familie i Danmark???

Skriv til pia@gadehunde.dk så han kan komme med transporten hjem til oktober.

KRECIK

Hanhund. Født: 2017.

Højde: 35 cm. Vægt: 10 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

MiaMela

MIA & MELA

Hunhunde. Født: 2017.

Mia: Højde: 35 cm. Vægt: 6 kg.

Mela: Højde: 40 cm. Vægt: 7-8 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Mia & Mela

8. maj 2018


Mia (den lyse) og Mela har en dramatisk livshistorie bag sig.

De har alle dage levet på gaden. Mia og Mela er kun ca. 1,5 år gamle, men har allerede fået et kuld hvalpe hver.

Ewa fandt dem i et faldefærdigt hus, hvor de boede under gulvet med deres hvalpe. Deres mad bestod af affald fra skraldespande. I starten var de meget menneskesky, men nu har de fået mod på det gode liv. Ewa har fundet hjem til alle deres hvalpe, og hun har også fundet en midlertidig plejefamilie til Mia og Mela.

Vi har dog en stor udfordring!! Mia og Mela skal bo sammen. De kan simpelthen ikke undvære hinanden. De græder bare de ikke kan se hinanden. ALTING foretager de sig sammen. Spiser, sover, besørger, leger og går tur sammen. Mia er ca. 35 cm. i højden og vejer omkring 6 kg. og Mela er ca. 40 cm. i højden og vejer omkring 7-8 kg.


Vi håber så meget at der vil være en familie som kunne tænke sig at give disse to små piger et godt hundeliv.

Skriv til pia@gadehunde.dk så de kan komme med hjem til oktober.

Alpha

Alpha

Hanhund. Født: 2012.

Højde: 60cm. Vægt: 25 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Alpha

20. april 2018


Prøv lige at se denne smukke dreng. Alpha er hans navn.

Jeg mødte ham nede på internatet, og faldt simpelthen for hans meget bedrøvede øjne, men også for de smukkeste øjne man kan forestille sig.

Alpha er en bamsehund, nok med noget Collie-mix i sig. Han er en stor dreng på ca.60 cm. i højden, længden er 71 cm. vægten ligger på ca. 25 kg, og brystmålet er 81 cm. Hans alder er ca. 6 år.

Vi kender intet til hans fortid da han kom direkte fra gaden.

Han er en hund som vil kræve en del aktivitet. Han savner at få brændt en masse krudt af. De frivillige på internatet gør hvad de kan, men andre hunde har jo også brug for en gåtur. Vi kan se og mærke på Alpha at han har skullet kæmpe for føden, derfor anbefaler vi ham til et alenehjem, hvor han kan få den fulde opmærksomhed.

Der må da findes et kærligt hjem til ham her i Danmark.


Skriv til pia@gadehunde.dk så han kan komme med hjem til oktober.

Dragon

DRAGON

Hanhund. Født: 2011.

Højde: Schæferstr.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Dragon

23. november 2017


Må vi have lov til at præsentere Dragon.


Han er en pragtfuld schaeferblanding som vi tror har levet i en familie før. Han blev for ca. 3 måneder siden fundet på gaden. Han har noget gigt i det venstre bagben som han får noget smertestillende for når temperaturen svinger som den gør nu. Derfor har han bandage på.


Dragon vil egne sig perfekt til et hjem med en tæve. Han var blevet den bedste ven med Kora, som netop er kommet til Danmark. Han har savnet hende meget, men bor nu sammen med en anden pige.

Dragon er en meget velafbalanceret hanhund  og har schaeferstørrelse.


Han må da så absolut også kunne få et godt hjem i Danmark.

Rex

REX

Hanhund. Født: 2011.

Højde: Shæferstr.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Rex

27. januar 2018


Kan man virkelig modstå denne pragtfulde dreng.


Rex er en herre i sin bedste alder, ca.7-8 år (2018).

Vi kender ikke til hans fortid, men vi ved at trods alderen, elsker han stadig at lege og være aktiv i selskab med både mennesker og tæver.

Rex søger et hjem med en have, hvor han kan tage en god middagslur, men også et hjem hvor han kan komme ud og opleve naturen på nogle gode gåture.

Rex har schaefer-størrelse og kunne trænge til noget pelspleje. Men da han elsker at blive nusset er det vist ikke noget problem.


Skriv endelig til pia@gadehunde.dk så han også kan komme hjem og nyde et godt liv som han virkelig fortjener.

Balbina

Balbina

Hunhund. Født: 2014.

Højde: 65cm. Vægt: 27 kg.


Skriv til: pia@gadehunde.dk

Balbina

8. april 2018


Balbina er en smuk pige på ca. 4 år.

Hun blev fundet på gaden for et par måneder siden. Vi kender intet til hendes fortid, dog er vi sikre på at hun har haft et hjem før.

Hun er dygtig til at gå i snor, nyder at komme på lange gåture og at være aktiv. Hun elsker kontakten med alle mennesker og ville egne sig godt til et hjem med en hanhund.

Balbina er en pige med en højde på 65cm en længde på 71 og hendes vægt ligger på ca.27kg. Hendes brystmål er 80cm.


Skriv meget gerne til pia@gadehunde.dk om denne kønne pige.

Gadehunde.dk     I     pia@gadehunde.dk

Copyright © 2018  · All Rights Reserved